Honda Jazz Népítélet

155 60 R14 Téli Gumi / Gumi 155/60/15 &Raquo;&Ndash;&Rsaquo; Árgép

  1. 155/65 R14 téli gumi »–› ÁrGép

Ennek nagy jelentősége van. Az ilyen típusú gumik által nyújtott teljesítmény rendkívüli, ha a megadott paraméterek között használják őket. Egy új négyévszakos gumiabroncs készlet biztonságot és kényelmet képes nyújtani sokféle helyzetben, de ugyanakkor kompromisszumot is jelent. Senki sem várhatja az egész évre tervezett gumitól, hogy ugyanolyan megbízható legyen 50 fokos aszfalton, mint egy nyári gumi, vagy ugyanolyan tapadást biztosítson hóval fedett utakon, mint egy téli abroncs. A négyévszakos guminak olyan az összetétele, hogy képes legyen biztonságot és teljesítményt is nyújtani. Ha ezt megértik azok, akik úgy döntenek, hogy autójukat ilyen típusú abroncsokkal látják el, számos biztonságos utat élvezhetnek. A négyévszakos autógumik alkalmasak kompakt autókra vagy kis családi autókra, melyek nem haladják meg a 12 ezer kilométert évente. Fontos figyelembe venni az ilyen típusú gumik kopását, mely hangsúlyosabb, mint egy nyári vagy téli abroncs esetében. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a négyévszakos gumi ma már nem jelent nagy kompromisszumot télen, ahol pedig a téli gumi használatát jogszabály írja elő, ott a négyévszakost is elfogadják, ha az M+S (Mud + Snow, azaz Sár és Hó) és a hópihe jelölés is rajta van.

155/65 R14 téli gumi »–› ÁrGép

Nem kell egy év leforgása alatt két gumiabroncs-készletet igénybe vennünk, így tudatosan csökkentjük a kiadásainkat is. Az ilyen típusú gumiabroncsok tehát jó kiindulópontot képeztek a tökéletes megoldás megtalálásához. Milyen előnyökkel kecsegtet a négyévszakos gumi Az elmúlt évtizedek éghajlatváltozásai hatással voltak és vannak a gépjárműforgalom körülményeire is. Egyre gyakrabban előforduló jelenség, amikor csupán néhány száz kilométeres útvonalon tűző napsugárzásból hirtelen viharban vagy akár havazásban találjuk magunkat. Annak érdekében, hogy biztonságosan közlekedhessünk ilyen változó időjárási viszonyok között, mely radikális változást jelent a tapadás szempontjából is, az autót sokoldalú gumiabroncsokkal kell felszerelni, melyek képesek megfelelni az ilyen kihívásoknak. A négyévszakos gumikat ilyen helyzetekre tervezték, kombinálva a nyári- és téli abroncsok sajátosságait. Az autó négyévszakos gumikkal való felszerelése lehetővé teszi, hogy a járművezető nyugodtan közlekedhessen bármilyen időjárás- és útviszonyok között.

Maximalizált Teljesítmény vizes úton Maximalizált teljesítmény nedves úton, az új generációs... 11 090 Ft-tól Gyártó: Hankook Modell: Winter ICept RS W442 155/80 R13 79T Leírás: A gumiabroncsot speciálisan kis városi autóktól kompakt és középkategóriás limuzinokon át kombikhoz és családi... 11 130 Ft-tól 39 ajánlat Gyártó: Kingstar Modell: SW40 155/70 R13 75T Tulajdonságok: Árucikk fajtája: Gumiabroncs; Felhasználási terület: Személygépkocsi gumi; Márka: Kingstar; Évszak: Téli... 7 665 Ft-tól 11 ajánlat NA-1 különleges asszimetrikus minta kialakítású. A belső minta az elvezetésben jeleskedik. A nagyobb ürességi arány javítja az elvezetési teljesítményt a vizes utakon. A megnövelt harmadik... 7 610 Ft-tól 27 ajánlat Gyártó: Laufenn Modell: I Fit LW31 155/70 R13 75T Leírás: Szögnélküli téli abroncs Az I FIT kényelmes és kompetens teljesítményt nyújt havas, vizes, téli útviszonyok között... 8 500 Ft-tól Gyártó: Laufenn Modell: G Fit EQ LK41 155/70 R13 75T Leírás: A prémium gumiabroncsgyártó Hankook bejelentette új gumiabroncs-márkája, a Laufenn elindítását az európai piacon... 8 090 Ft-tól 59 ajánlat A KINGSTAR SW40 gumi egy téligumi gumiabroncs.

Rimstock Wheels könnyűfém felni gyártó Az gyártó széleskörű ügyfélkörrel rendelkezik, például autógyárak rendelésére készít OEM felniket, a másik véglet pedig az autóversenyek világa, ahol is Team Dynamics márkanév alatt tervez magasan kvalifikált könnyűfém kerekeket. Egy dolog minden eladott alufelniben közös, a Rimstock kiváló minőségű, valóban könnyű és optimalizált könnyűfém felniket gyárt. tovább ›› A Goodyear újabb generációs téligumija A Goodyear, a világ harmadik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata a díjnyertes és kiugróan sikeres UltraGrip 8 Performance téli gumit váltotta le az újabb generációs UltraGrip Performance Gen 1 téli abroncsával. Ahogy egy ilyen nagynevű cég esetében egy modellváltásnál elvárható, az új nemzedéknek még jobb téli teljesítményekkel és tapadással kell rendelkeznie, mint a sikeres előd esetében megtapasztalhatták a járművezetők. Vossen Wheels könnyűfém felni gyártó Három év kutatás és fejlesztés után a Vossen büszkén jelentette ki, hogy ők is bekerültek azon kevés gyártók sorába, akik rendelkeznek azzal a tudással és technológiával, ami képessé teszik őket arra, hogy kovácsolt könnyűfém felniket gyárthassanak.

185/60R14 téli gumi akció Ön egy 185 szélességű, 60 oldalfal magasságú, 14 átmérővel rendelkező téli gumit keres? Íme az Ön autójához leginkább megfelelő téli gumiabroncsok, melyek között akciósat is talál. Ha nem tudja eldönteni, mely autógumi lenne a leginkább megfelelő a számára, akkor kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat most: 30/6065-170, vagy böngéssze át a következő gyártók által elérhető téli gumikat, amik 185/60R14 méretűek. Autógumi nedves tapadás osztály: C Autógumi üzemanyagtakarékosság: E Autógumi gördülési zaj: 71 dB Súly index: 82 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 23. 530 Ft Akciós ár: Autógumi nedves tapadás osztály: C Autógumi üzemanyagtakarékosság: F Autógumi gördülési zaj: 71 dB Súly index: 82 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 27. 640 Ft Akciós ár: Autógumi nedves tapadás osztály: C Autógumi üzemanyagtakarékosság: F Autógumi gördülési zaj: 70 dB Súly index: 82 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 30.

  • Autó műszaki vizsga ára 2018
  • Outlander 2 évad 3 rész
  • Téli gumi
  • Nadrág
  • Kézimunka Kellék Webáruház ~ Kötés, Horgolás, Hímzés... [Kezdőoldal]
  • 155/65 R14 téli gumi árak - Eladó új és használt téligumi
  • Magyar innovációs szövetség adószám
  • Akciós nyárigumi ajánlatok | Marso nyári gumi akciók
  • Mátra turista térkép
  • Húgyúti fertőzés tünetei
  • 155 60 r14 téli gumi i gumi arak

Minimalizált zajszint Jobb aquaplaning ellenállás és... 9 060 Ft-tól Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

155/65R14 téli gumi akció Ön egy 155 szélességű, 65 oldalfal magasságú, 14 átmérővel rendelkező téli gumit keres? Íme az Ön autójához leginkább megfelelő téli gumiabroncsok, melyek között akciósat is talál. Ha nem tudja eldönteni, mely autógumi lenne a leginkább megfelelő a számára, akkor kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat most: 30/6065-170, vagy böngéssze át a következő gyártók által elérhető téli gumikat, amik 155/65R14 méretűek. Autógumi nedves tapadás osztály: C Autógumi üzemanyagtakarékosság: E Autógumi gördülési zaj: 71 dB Súly index: 75 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 23. 560 Ft Akciós ár: Autógumi nedves tapadás osztály: B Autógumi üzemanyagtakarékosság: E Autógumi gördülési zaj: 71 dB Súly index: 75 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 33. 495 Ft Akciós ár: Autógumi nedves tapadás osztály: C Autógumi üzemanyagtakarékosság: E Autógumi gördülési zaj: 68 dB Súly index: 75 Sebesség index: T Megerősített gumi: nem Defekttűrő gumi: nem Ár: 15.

Tue, 25 Jan 2022 20:31:32 +0000