Honda Jazz Népítélet

Wwe Bajnokok Éjszakája 2012

Hírcsokor - Az egykori WWE szupersztár Billy Jack Haynes ma ünnepli az 59. születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk neki! - Randy Orton, aki jelenleg a 60 napos felfüggesztését tölti mivel megsértette a WWE Wellnes politikáját, és olyan szereket használt, melyek nem megengedettek ebben a sportban, és feltehetőleg kábítószert is fogyasztott, szerepel a legújabb WWE Kids magazin címlapján, mint rajzfilmfigura. - Eve a Twitter oldalán megesküdött a rajongóinak, hogy bosszút fog állni Zack Ryder-en, miután a pénteki Smackdown műsoron leöntötte egy kancsó punccsal. Eve azt mondta, hogy megtanítja rá Ryder-t, hogy tisztelje őt. - Hamarosan itt az 1000. RAW adás, már csak két hét, és egyre több legenda jelzi, hogy ott lesz ezen az adáson. Így tett a Twitter-én Mick Foley is, aki csak annyit írt, hogy "Két hét múlva találkozunk a RAW-ban! " - Egy hosszú ideig tartó sérülés és egy 60 napos felfüggesztés után úgy látszik, hogy Rey Mysterio végre visszafog térni a WWE-be! A WWE reklámozza őt a jövőhét pénteki Smackdown felvételére, ami kedden lesz San Diego, Kalifornia-ban.

Youtube

0 0 0 Méret: px px Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Bajnokok éjszakája

Az adáson tehát rengeteg szupersztár és legenda fog megjelenni: Triple H, Shawn Michaels, DX (+Road Dogg, X-Pac), Mick Foley, Brock Lesnar, Roddy Piper, The Rock, Bret Hart és Undertaker. Forrás: (Mint mindig)

Download

A Money in the Bank PPV Pre Show-ján egy Tag Team mérkőzés kerül megrendezésre: Kofi Kingston & R-Truth © fog birkózni Hunico & Camacho ellen, a tét a csapatbajnoki öv lesz! - A megjelent egy újabb 50-es lista, ezúttal a RAW történetének 50 legjobb meccsét próbálták sorba rendezni. 3. Bret Hart vs 1-2-3 Kid (1994) 2. Ric Flair vs Mr Perfect - Loser leaves WWE (1993) 1. John Cena vs Shawn Michaels (2007) - Natalya a Twitteren gratulált Sara Del Rey-nek és üdvözölte a WWE-ben, valamint sok sikert kívánt neki! - Brock Lesnar ott lesz az augusztus 6-i RAW adáson, amely egy egész estés tisztelgés lesz HBK Shawn Michaels előtt a szülővárosában, San Antonioban. Az adás idejére újra összeáll a DX HBK-del és HHH-el. Lesnar ezen kívül az egy héttel későbbi RAW-n is meg fog jelenni, mivel az lesz az utolsó adás a SummerSlam előtt. - Az 1000. RAW adáson ott lesz The Rock is. A RAW műsora közben tette közzé a Twitterén a hírt: "Az 1000. RAW-n visszatér az Emberek Bajnoka! És ahogy ígértem, a célom a WWE Bajnoki Öv! "

2012. szeptember 16-án rendezték meg a WWE következő PPV adását, a Night of Championst. A Bajnokok Éjszakáján valamennyi öv tulajdonosának meg kellett védenie címét. Az adás - mint azt már megszokhattuk - egy Pre Show mérkőzéssel kezdődött. Scott Stanford és Matt Striker közvetítésével egy 16 emberes battle royal mérkőzést nézhetünk meg, aminek a tétje nem más, mint hogy eldöntsék, ki lehet az US Bajnoki címért Antonio Cesaro kihívója. Mielőtt azonban belemerülhetnénk a meccs... Continue Reading

  1. Egyéni vállalkozó számla tartalma
  2. Kanizsa használt ruha
  3. Wwe bajnokok éjszakája 2012 2014
  4. Wwe bajnokok éjszakája 2012 results
  5. Bajnokok éjszakája 2009 Tóth Dani - indavideo.hu
  6. Egyik kopó másik eb teljes film
  7. Wwe bajnokok éjszakája 2012 free
  8. Wwe bajnokok éjszakája 2012 2017
  9. Laklóth aladár dorka weöres
Tue, 25 Jan 2022 21:22:59 +0000